Malzemeler
1 konserve Tukaş haşlanmış fasulye
1 yemeklik soğan
1 haşlanmış yumurta
2 adet sivriviber
5-6 adet kornişon turşu
Siyah zeytin
Cherry domates
Elma sirkesi
Zeytinyağı
Tuz
Pulbiber
Sumak
Yapılışı:
Fasulyeler süzgeçte yıkanarak derin bir kaba alınır. Soğan ince ince kıyıldıktan sonra bir miktar tuzla ovularak öldürülür ve bol su ile yıkanır. Soğanlar, dilimlenmiş turşular, ince ince kıyılmış sivribiberler fasulye ile karıştırılır. Zeytinyağı, sirke, tuz, pulbiber, sumak ile harmanlanarak servis tabağına alınır. Haşlanmış yumurta, domates, zeytin ve maydonoz ile süslenir.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder